Göra, äta och uppleva i Rättviksbacken!

Våfflor, skidskola, utsikten och stämningen

Goda, mysiga Rättviksbacken

Välkommen till Rättviksbacken, där vinteräventyr möter komfort och njutning! Vår Våffelstuga bjuder på delikata våfflor och smakrika rätter, ackompanjerade av en bedårande utsikt och en mysig braskamin. För en mer personlig matupplevelse, utforska våra slogbodar och grillplats, perfekta för medhavd matsäck.

Och för de små skidälskarna, missa inte vår spännande skidskola i samarbete med Friluftsfrämjandet under helgerna vecka 2 & 3. Hos oss på Rättviksbacken hittar du allt du behöver för en oförglömlig och energifylld dag i snön!

Våffelstugan

Vår charmiga Våffelstuga erbjuder inte bara goda våfflor men även en mängd läckra, enklare rätter som kommer att förgylla din dag. Njut av en härlig utsikt över den vackra omgivningen medan du värmer dig framför vår sprakande braskamin.

Vi strävar efter att skapa en avkopplande och hemtrevlig atmosfär, så att det känns både lätt och behagligt att fylla på med energi under ditt besök i Rättviksbacken. Våra våfflor och rätter är perfekta för en paus från backarna, där du kan samla kraft och värme i en inbjudande miljö.

Värmestuga, slogbodar och grillplats

För en perfekt dag i Rättviksbacken erbjuder vi bekväma matplatser där du kan ta en välbehövlig paus. Om du föredrar att ta med egen matsäck är du välkommen att göra det; vi har tillgängliga matplatser både inomhus i vår värmestuga och utomhus i den friska luften.

Längs med huvudbacken hittar du två mysiga slogbodar, som erbjuder en pittoresk miljö för en avkopplande matstund. För de yngsta besökarna finns en rolig och inbjudande grillplats i barnområdet. Dessutom, för din bekvämlighet, finns det skidskåp tillgängliga i anslutning till värmestugan, där du kan förvara din utrustning säkert och praktiskt under ditt besök.

Skidskola

I ett unikt samarbete med Friluftsfrämjandet erbjuder vi en inspirerande skidskola för barn, tillgänglig under helgerna vecka 2 och 3. Denna skidskola är en fantastisk möjlighet för barnen att lära sig skidåkningens grunder och förbättra sina färdigheter på ett roligt och säkert sätt.

Våra erfarna instruktörer ser till att varje barn får personlig uppmärksamhet, vilket garanterar en lärorik och njutbar upplevelse. För mer detaljerad information och för att anmäla ditt barn till skidskolan, besök Friluftsfrämjandets webbplats.

Friluftsfrämjandet